Obratite nam se

Tel: + 86-20-81716752

Fax: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-mail: Cathy001@gdbahe.com

Dodaj: Građevina 51, 1850 Chuangyi vrt br. 200 East Fangcun Avenue, Liwan Distrikta, Guangzhou, Kina

Dom > Znanja > Sadržaj
Koje su glavne funkcije sjenila? Sep 11, 2017

Izgleda lijepo, ali također može blokirati UV, zaštita privatnosti, Dongnuanxialiang, i tako dalje. Ovdje dolazimo do detaljan opis njegove funkcije.

Sjenila izgledaju jednostavna je i velikodušan, s vrlo lijepe ukrasne osobine. To može biti izravno štaliran, vrlo jednostavan i velikodušni, koja će ne zauzimaju prostor. Ova vrsta zavjese će utjecati na našu liniju pogleda, krajolik kroz prozor može opisati kao prvi pogled, dok širina u sobi će biti pogođeni. Također ima važnu funkciju za zaštitu privatnosti, ovaj tip zavjesa je uglavnom kroz smjer čekić za blokiranje vanjskog liniju. Kada konveksne površine stranica prema kući, naša sjena nije odraz izvan kuće, ima određenu funkciju sjenčanje. Takve zavjese imaju vrlo dobar zaštitni učinak na našu privatnost. Zatvarača čišćenje je vrlo povoljno, ne moramo ga ukloniti, samo Obrišite vlažnom krpom može na mokrom krpom staviti malo neutralnog deterdženta je više zgodan. U ovom trenutku vaše srce biti neizvjesna, ona će izblijedjeti, se ne morate brinuti o tome, nije uveo, uglavnom zato što proizvod ima dobar vodootporne izvedbe.

Osim toga sjenila možete blokirati ulaz ultraljubičasto svjetlo. Pogotovo u ljetnim mjesecima UV je vrlo toksičan, uđe u sobu, naš namještaj će nestati. I instalacija takvih sjenila, nemate boje namještaj će nestati. Zadnja točka je da takva sjenila Dongnuanxialiang, ona koristi materijal ima vrlo dobru izolaciju izvedbe, temperatura u sobi zima će biti raspršene. I u ljetnim mjesecima ispred toplog zraka također je teško ući.